Тепер іноземні громадяни, які приїжджають в Індію по електронній візі, зможуть перебувати в країні до 60 днів і за цей період двічі перетнути межу…

Раніше термін дії такої візи обмежувався 30 днями.

З 1 квітня влада Індії змінили правила візового режиму. Відтепер туристи з електронною візою зможуть перебувати на території Індії до 60 днів (замість раніше дозволених 30 днів). При цьому у них є право дворазового в’їзду в країну. У туристів з’явилася можливість під час подорожі побувати в сусідніх державах.

Тепер є три категорії електронної візи: медична, ділова та туристична. Перший документ надає іноземним громадянам право на триразовий в’їзд до Індії.

Медичні і ділові візи можна буде оформити в терміновому порядку протягом 48 діб після запиту.

По електронних візах Індію можуть відвідати громадяни 616 держав. Країна приймає іноземних гостей через 24 аеропорти і морські порти Мангалуру, Гоа і Кочин.

Турист, який подав документи на електронну візу, отримує лист, який дозволяє йому подорожувати в Індію. Можна їхати в країну з роздрукуванням такого дозволу. Приїхавши в Індію, потрібно пред’явити документ імміграційним властям, які дозволять перетнути кордон.

У березні Ростуризм заявив, що в інтернеті є багато шахрайських сайтів, які видають себе за офіційні структури, які оформляють візи в Індію. Сайти видають підроблені візи, які за зовнішнім виглядом складно відрізнити від справжніх.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here